Print Productions Scheveningen BV
Elbe 25 - 2491 BT Den Haag
e-mail peterpeet@euronet.nl
telefoon 070 - 354 25 22
fax 070 - 355 30 73


Het misterie achter beschermende kleding...

Print Productions Scheveningen biedt ook een ruime sortering werkkleding van het merk Dunlop.
Sinds Dunlop in 1889 in Dublin haar eerste bandenfabriek opende, heeft het merk zich gevestigd als een van de meest gerespecteerde merken voor rubber en van rubber afgeleide producten ter wereld. Naast het huidige uitgebreide assortiment producten, heeft Dunlop een compleet nieuwe collectie kwaliteitswerkkleding. Zoals u van Dunlop mag verwachten, is de werkkledingslijn dusdanig ontwikkeld dat veiligheid, comfort, duurzaamheid en klanttevredenheid optimaal zijn. De kledingstukken zijn gemaakt met de allerbeste stoffen, garens en fournituren. De kleding ziet er geweldig uit en is betrouwbaar. Alle items voldoen aan de Europese normen: met Dunlop bent u verzekerd van goede bescherming.

Aan beschermende kleding worden specifieke kwaliteitseisen gesteld, daarom zijn een aantal normen vastgesteld, zoals: EN343 of EN471. De EN343 norm specificeert de eisen voor kleding die beschermt tegen regen, wind, sneeuw en mist tot 5oC. De materialen worden getest op waterdichtheid en waterdampbestendigheid. EN471 is de Europese norm voor kleding met hoge zichtbaarheid. Reflecterende en fluorescerende stoffen worden getest aan de hand van de vastgestelde normen, zoals: hoe gedraagt het materiaal zich bij regen of temperatuurverschillen, bij het wassen of stomen, als het wordt blootgesteld aan UV enzovoort.

Bent u op zoek naar werkkleding die aan specifieke eisen moet voldoen? Onze medewerkers zijn op de hoogte van de gelden normen en kunnen u adviseren over de te gebruiken beschermende kleding. Ook kunnen zij u meer vertellen over de mogelijkheden voor het bedrukken van deze materialen.
Bel ons gerust of stuur uw vragen per Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Wij geven u graag een gericht advies.